Wie zijn wij

De Jong Veiligheidsdiensten B.V. is een dynamisch bedrijf dat continu op zoek is naar mogelijkheden om het dienstenpakket te verbeteren en uit te breiden. Dit, vanwege het feit dat het aspect veiligheid steeds groter van belang wordt in onze samenleving.

De Jong Veiligheidsdiensten B.V. heeft in de loop der jaren ruime ervaring opgebouwd.
Bij De Jong Veiligheidsdiensten B.V. geldt: veiligheid voor alles.

Wij willen niet alleen kwaliteit uitstralen, maar dit ook bieden. Daarbij zijn de sleutelwoorden betrouwbaarheid, service, ervaring en veiligheid.

De activiteiten van De Jong Veiligheidsdiensten B.V. richten zich voornamelijk op omgeving Rotterdam, maar ook buiten deze omgeving is De Jong Veiligheidsdiensten B.V. actief.

De Jong Veiligheidsdiensten B.V. onderkent dat het waarborgen van de veiligheid een steeds prominentere rol speelt in de maatschappij. Zoals vermeld is hierbij het bieden van kwaliteit een essentieel onderdeel. Met het leveren van kwaliteit wordt onder meer bedoeld:

  • Het werken met korte communicatielijnen en een enthousiast, zeer ervaren en deskundig team;
  • Het 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar zijn voor noodgevallen;
  • Het aanbieden van gemotiveerd, getraind personeel, waarbij concentratie en het waarborgen van de veiligheid van alle betrokkenen voorop staat.

 

Laatste nieuwsberichten

Nieuwe sporenplannen RET/HTM

Met regelmaat komt er een update van de sporenplannen vrij. In dit bericht kun je de meest recente versie van de sporenplannen vinden. Het gaat om de volgende sporenplannen: Sporenplan RandstadRail/HTM Mei 2018 Sporenplan Hoekselijn Januari 2018 Sporenplan Metro September 2016 – Erasmus & Caland